• ACTIVITATS
sessions

Sessions

Salta en els llits elàstics per sessions:

Cada 15 minuts comença una sessió. Si disposes de la nostra etiqueta amb el número de la sessió que està en marxa no t’ho pensis, entra i comença a saltar per tota la pista. Es poden fer un màxim de dues sessions consecutives, després caldrà reposar forces descansant al menys una sessió.

Molt important: ÚS OBLIGATORI DE MITJONS al VaS tenim els nostres mitjons antilliscants amb els que gaudiràs molt més saltant. Consulta les nostres NORMES aquí:

festa-infantil-icon

Festes Infantils

Vols celebrar el teu aniversari al VaS?
Munta’t tu la festa!!!

Disposem d’una zona a la que només accedireu els convidats de la festa i que la tindreu durant tot el matí o tota la tarda només per a vosaltres.

Decoreu-la com més us agradi.

 

  • El nombre mínim de participants per aquesta opció és de 10.
  • Decidiu quantes sessions voleu saltar, quanta estona voleu per berenar o fer un pica-pica, i una darrera estona de salts. Descarregueu-vos un senzill formulari on veureu les opcions i els preus per cada participant.
  • Tindreu a la zona taules, cadires, estovalles, gots i la beguda que ens haureu d’encarregar a nosaltres, la part del menjar és opcional, apareixen diferents opcions per si ens ho voleu encarregar, si voleu portar el menjar de casa perfecte, recordeu que no es permetrà entrar begudes, en disposem de sobres per tota l’estona que estigueu.
  • La neteja de la zona és opcional, si voleu marxar deixant-la com estigui, cal afegir aquest cost, si la deixeu recollida i endreçada no cal afegir aquest import.
  • Per fer la reserva cal que preparem la fitxa de la festa amb el formulari que us podeu descarregar i un cop confirmada la disponibilitat de data cal fer el pagament inicial per transferència o directament aquí al VaS. Sense aquest pagament no es considera cap festa reservada.
celebracions

Celebracions
i esdeveniments

Tot el VaS només per a tu!!!

Fora de les hores que tenim obert pots llogar tot el local per a tu i els teus amics, festes, celebracions, esdeveniments, grups…

Teniu de dimarts a divendres tots els matins fins les 16:00 i partir de les 21:00 fins l’hora que vulgueu i els caps de setmana de 14:00 a 16:00 i les nits a partir de les 21:00. El temps mínim de lloguer és d’una hora.

Consulta els preus per hores a l’apartat de tarifes.

reserves

Reserves

Només es reserva per les festes infantils. Per les sessions normals, no cal reservar. Quan arribeu compreu les sessions que vulgueu en les que hi hagi disponibilitat. Podeu comprar les sessions pel mateix dia a qualsevol hora, sempre que sigui pel mateix dia, o mitjançant aquesta web podeu comprar anticipadament (màxim 4 dies) sessions de 15 o 30 minuts.

Véns a saltar?

Gaudiràs d’un munt de formes
de passar-t’ho en gran saltant!