• ACTIVITATS

sessions

Sessions

Salta en els llits elàstics per sessions:

Cada 15 minuts comença una sessió. Si disposes de la nostra etiqueta amb el número de la sessió que està en marxa no t’ho pensis, entra i comença a saltar per tota la pista. Es poden fer un màxim de dues sessions consecutives, després caldrà reposar forces descansant al menys una sessió.

Molt important: ÚS OBLIGATORI DE MITJONS al VaS tenim els nostres mitjons antilliscants amb els que gaudiràs molt més saltant. Consulta les nostres NORMES aquí:

festa-infantil-icon

Festes Infantils

Vols celebrar el teu aniversari al VaS?
Munta’t tu la festa!!!

Disposem d’una zona a la que només accedireu els convidats de la festa i que la tindreu durant tot el matí o tota la tarda només per a vosaltres.

Decoreu-la com més us agradi.

 

  • El nombre mínim de participants per aquesta opció és de 10.
  • Decidiu quantes sessions voleu saltar, quanta estona voleu per berenar o fer un pica-pica, i una darrera estona de salts. Descarregueu-vos un senzill formulari on veureu les opcions i els preus per cada participant.
  • Tindreu a la sala de les festes taules, cadires i estovalles, la resta la podeu portar vosaltres, menjar, begudes, pastís…
  • La neteja de la zona és opcional, si voleu marxar deixant-la com estigui, cal afegir aquest cost, si la deixeu recollida i endreçada no cal afegir aquest import.
  • Per fer la reserva cal que preparem la fitxa de la festa amb el formulari que us podeu descarregar i un cop confirmada la disponibilitat de data cal fer el pagament inicial per transferència o directament aquí al VaS. Sense aquest pagament no es considera cap festa reservada.
celebracions

Celebracions
i esdeveniments

Tot el VaS només per a tu!!!

Fora de les hores que tenim obert pots llogar tot el local per a tu i els teus amics, festes, celebracions, esdeveniments, grups…

Teniu de dimarts a divendres tots els matins fins les 16:00 i partir de les 21:00 fins l’hora que vulgueu i els caps de setmana de 14:00 a 16:00 i les nits a partir de les 21:00. El temps mínim de lloguer és d’una hora.

Consulta els preus per hores a l’apartat de tarifes.

reserves

Reserves

Hi ha dos tipus de reserves:
FESTES INFANTILS: Sol·licita informació sobre les festes infantils per telèfon o email.
RESERVA DE SESSIONS: Per telèfon, email o whatsapp envia’ns les dades de les sessions que voleu saltar (dia, hora, nombre de saltadors), juntament amb les vostres dades de contacte (nom i telèfon), i us confirmarem la disponibilitat. CONDICIÓ NECESSÀRIA: Cal arribar 10 minuts abans de l´hora reservada per saltar, pel tràmit de comprar les entrades. Passat aquest marge de temps la reserva es cancel·la i es posen les sessions a la venda.
La darrera opció és directament la compra de les sessions per la WEB: Podeu comprar les sessions anticipadament (màxim 7 dies) sessions de 30 minuts.

Véns a saltar?

Gaudiràs d’un munt de formes
de passar-t’ho en gran saltant!